top of page

Recentste informatie over de zoektochten

In verband met de Bonuszoektochten in Welden:

Meerdere deelnemers hebben de info over knooppunt 10 gemist.

Gezien knooppunt 10 tevelde tweemaal voorkomt bestaat ook de antwoordmogelijkheid: "tussen knooppunt 10 en 10".

Enkele deelnemers hebben een bepaalde foto gesitueerd tussen "knooppunt 10 en 63".
Zij zullen voor dit antwoord, dat als fout werd beoordeeld, een extra-punt krijgen.

In Gewone Zoektocht 1 in Brakel kan foto 6 niet langer gevonden worden. Het juiste antwoord is vooraf ingevuld in het antwoordformulier.
Alle antwoorden die ingestuurd werden vanaf 1 juli worden als juist beschouwd.

SEL 6 (Klein).JPG

In Gewone Zoektocht 2 in Ellezelles kan foto 2 niet langer gevonden worden. Het juiste antwoord is vooraf ingevuld in het antwoordformulier.

SEL 2 (Klein).JPG

- In de Bonuszoektocht in Welden is de weg afgesloten vanaf knooppunt 12, in de voorziene richting van knooppunt 11. Over een 100tal meter is het nu een  schapenweide geworden waar men eventueel wel in kan via het poortje, maar achteraan wordt de doorgang volledig versperd door een afsluiting.

Vlak erna kom je aan een maïsveld dat momenteel het overzicht wat moeilijk maakt. Het (weinig zichtbare) pad loopt tussen de beek en de maïs, tot aan het poortje. 

Knipsel.JPG

De versperrende schapenweide werd intussen weer weggenomen, de doorgang is er mogelijk

In Gewone Zoektocht 3 in Grimminge kan foto 4 niet langer gevonden worden. Het juiste antwoord is vooraf ingevuld in het antwoordformulier.

SEL 4 (Klein).JPG

- Door werken aan de N48 in Brakel zijn er daar omleidingen en worden bepaalde straten éénrichtingswegen.
Bij het kruispunt van de Oude Pastorijstraat en Verrebeek werd er daarvoor een verkeersbord geplaatst op een erg ongelukkige manier: het werd vastgemaakt aan het paaltje met de verwijzing naar knooppunt 84 en verbergt het helemaal (zie foto). Op deze plaats moeten we dus naar rechts.

SEL 20220512_163314 (Klein).jpg

- In Zoektocht 3 in Grimminge is er - ondanks het droge weer - op weg naar knooppunt 32, een stuk pad dat er modderig bijligt. Bijgaande foto is van 26 april. De doorgang is er perfect mogelijk, maar indien het zou gaan regenen voorzie je best van gepast schoeisel.

20220426_152021.jpg

- Hoewel het ijzersterk leek is het onderwerp van Foto 16 van Gewone Zoektocht 1 in Brakel  (downloads tot 9 mei 2022) op onbekende wijze verdwenen. We weten niet hoe lang dit reeds het geval is.
Deze foto werd vanaf 9 mei vervangen door onderstaande, genomen op dezelfde plaats.

Vanaf 1 juni worden alleen correcte antwoorden - voor de nieuwe foto - nog beloond met een punt. 

SEL 16 bis (Klein).JPG

- In Gewone Zoektocht 2 in Ellezelles kan foto 15 (downloads tot 12 maart 2022) schijnbaar tweemaal gevonden worden.Foto 15 wordt aangevuld/vervangen door deze foto, die op dezelfde plaats genomen werd.

SEL 15 BIS (Klein).JPG

- In Brakel is de parking aan de kerk Blauwe Zone, je kunt er met een parkeerschijf maximaal 2 uren parkeren. Gebruik dus liever parking Tirse (100 m verder)

VZ
VZR  
SC

bottom of page