Wandelzoektocht 3
(van 1 april tot 1 november 2020)

Voor deze zoektocht moet je de foto's in de juiste volgorde zetten.

Deze zoektocht start aan de kerk van Ruien.

Eerste prijs: waardebon van 50 euro voor restaurant in de Vlaamse Ardennen.

Tweede prijs: waardebon van 40 euro voor restaurant in de Vlaamse Ardennen.

Derde prijs: waardebon van 20 euro. 

Deze zoektocht is een wandeling van 10,8 km langs knooppunten waarbij  16 foto's kunnen gevonden worden. Het traject loopt voor meer dan de helft over onverharde paden - met heel wat bospaden - , waarvan sommige al eens wat modderig kunnen zijn. Het is dan ook aangeraden om de wandeling niet tijdens of meteen na een natte periode te doen.
Best draag je aangepast schoeisel. Ook zitten er heel wat gebetonneerde voetpaden tussen.

 

Bij deze zoektocht  moet je voor het insturen van de antwoorden de juiste volgorde van de foto's aangeven.

Wie onderweg iets wil drinken kan na 4,1 km terecht in de Bosbaar (woensdag en weekend) of kan na 5,7 km in het Kluisbos, op weg naar knooppunt 7, op het diepste punt van het pad, waar je parkeerplaatsen ziet, even naar rechts stappen.

Daar zie je al snel Het Boswachtershuisje en het Pannenkoekhuisje waar je ook iets kan eten (open op zon- en feestdagen vanaf 11 u. en bij mooi weer alle andere dagen behalve vrijdag open vanaf 15 u.)

Even verder (na 6,2 km) kom je op de grens tussen Vlaanderen en Wallonie, waar er tal van zaken zijn waar je kan eten en drinken.

Kort bij de start/aankomst in Ruien vind je ook Cafés  Edelweiss en Het Zevende Zegel.

Je kan nu al inschrijven voor deze zoektocht.
Eenmaal ingeschreven krijg je een mail met de code die je nodig hebt om zoektocht 3 te bekijken/downloaden. Let wel, aangezien de zoektocht pas op 1 april start komt de zoektocht pas online op 31 maart 2020; pas dan kan je met deze code inloggen.

Inschrijven Zoektocht 3 - Everbeek

  • Black Facebook Icon