Wandelzoektocht 2
(van 1 april tot 1 november 2020)

Voor deze zoektocht moet je zoeken in welk vak van het raster op de kaart de foto genomen werd.

Deze zoektocht start aan de ingang van de kerk van Everbeek. (meer bepaald Everbeek-Beneden)

Eerste prijs: waardebon van 50 euro voor restaurant in de Vlaamse Ardennen

Tweede prijs: waardebon van 30 euro voor restaurant in de Vlaamse Ardennen

Derde prijs: waardebon van 20 euro  

Deze zoektocht is een wandeling van 11,2 km langs knooppunten waarbij 16 foto's kunnen gevonden worden. Het traject loopt voor meer dan de helft over onverharde paden, waarvan sommige al eens wat modderig kunnen zijn. Het is dan ook aangeraden om de wandeling niet tijdens of meteen na een natte periode te doen.
Best draag je aangepast schoeisel.

Bij deze zoektocht  moet je voor het insturen van de antwoorden aangeven in welk deel van het raster over de kaart de foto genomen werd (zie voorbeeld hieronder, dit is natuurlijk niet de echte wandeling :-)).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voorbeeld

Wie onderweg iets wil drinken kan na 9,7 km in Zarlardinge even afwijken van het parcours om na 200 meter Café D'Oude Molen te bereiken (open in de namiddag, gesloten op maandag en dinsdag). Als je iets wil eten, stap je nog 100 m verder en dan kun je terecht in restaurant Sanseveria (open van vrijdag tot maandag vanaf 16.30 u., op zondag vanaf  11 u.).

Kort na de start/aankomst in Everbeek-Beneden vind je ook 't Fameus Verleden (lokale keuken, open op zater-, zon- en feestdagen vanaf  11 u., op donder- en vrijdag  vanaf  18 u.).

Je kan nu al inschrijven voor deze zoektocht.
Eenmaal ingeschreven krijg je een mail met de code die je nodig hebt om zoektocht 2 te bekijken/downloaden. Let wel, aangezien de zoektocht pas op 1 april start komt de zoektocht pas online op 31 maart 2020; pas dan kan je met deze code inloggen.

Inschrijven Zoektocht 2- Everbeek

  • Black Facebook Icon