Kinderzoektocht Meilegem

Dit jaar doen we ook een zoektocht voor de allerjongsten. Ben je 12 jaar of jonger en heb je zin in een flinke wandeling en een beetje detectivewerk dan is dit misschien iets voor jou.

Deze zoektocht is bedoeld voor kinderen tot en met 12 jaar (geboortejaar 2009).

Natuurlijk  moeten die kinderen wel begeleid worden door een of meer volwassenen.

Zoals bij de gewone zoektochten is de opdracht te vinden waar de foto's genomen werden.

Wel zijn er enkele grote verschillen:

  • De wandeling is maar half zo lang (5,4 km)

  • De foto's zijn gemakkelijker.

  • De manier waarop de antwoorden gegeven moeten worden is heel anders.

  • Er zijn maar 10 foto's.

Als de jonge deelnemer de plaats van een foto gevonden heeft, moet er ter plaatse een foto genomen worden waarop de handen van de deelnemer afgebeeld zijn terwijl ze het nummer van de foto weergeven (bv. zeven vingers aan foto 7 - zie hieronder). Deze foto's kunnen geüpload worden in het antwoordformulier.

De deelnemer mag daarbij in beeld komen, maar dat moet niet. Wel dient er voor gezorgd dat het duidelijk is welk getal er uitgebeeld wordt. Voor elke deelnemer mogen alleen zijn eigen foto's geüpload worden.

Tussen de deelnemers (van de juiste leeftijd) die alle antwoorden juist hebben, wordt een geschenkbon van 50 euro bij Fun verloot.

Eenmaal ingeschreven en betaald krijg je een bedankscherm met ook een downloadlink naar de code die je nodig hebt om de Kinderzoektocht  te downloaden. Let wel, aangezien de zoektocht pas op 1 maart start komt de zoektocht pas online op 28 februari 2021; pas dan kan je met deze code inloggen.

Foto 7
Foto 7
Foto 7: mijn antwoord